Autor: Elo VIljus • 10. jaanuar 2020

Tallinna Tehnikakõrgkooli tee peresõbraliku tööandja märgiseni

Peresõbraliku tööandja märgise programmi fookuses olevate teemadega tegelevad mingil määral kõik tööandjad, kuid selles projektis osalemine annab võimaluse pere- ja töötajasõbralikkusele teadlikult läheneda.
Tudengite teadusfestival, kuhu olid kaasatud ka õppejõud.
Foto: erakogu

Pere- ja töötajasõbralikkuse edendamisele on oluline tähelepanu pöörata, sest tänapäeval on raske töö- ja eraelu selgelt eristada. Need on tugevalt seotud ja mõjutavad teineteist ning tööandja peab sellega arvestama. Lisaks on töötajat toetaval heal töökeskkonnal positiivne mõju töötulemustele. Töötajasõbraliku keskkonna puhul on palju räägitud paindlikkusest ja seda nii tööaja ja töö tegemise koha kui ka töö tegemise viisi valikul. Erinevatel eluetappidel võib töötaja elus ette tulla olukordi, kus on vaja pühendada rohkem aega lähedastele või nihutada tavapärast tööaega ning kui tööandja on mõistev ja vastutulelik, on töötaja valmis ka tööandja heaks rohkem pingutama. Sama oluline on võimalus oma tööd ise planeerida. Paindlikkuse kõrval mõjutavad töötaja rahuolu kindlasti ka organisatsiooni suhtlemiskliima, info liikumise korraldus, pakutavad arenguvõimalused jmt. Nimetatud teemad on vaid väike valik peresõbraliku tööandja programmi fookusvaldkondadest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456