Autor: Kai Saard • 7. aprill 2021

8 elulist küsimust ja vastust töölepingu nüansside kohta

Olulistele küsimustele töölepingu lõpetamise, eritingimuste, erakorralise ülesütlemise jm teemal vastab advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat ning Äripäeva tööõiguse teabevara toimetaja Kristi Sild.
Foto: Pixabay

Töötajale on saadetud avaldus tähitud kirjaga töölepingu erakorralise ülesütlemise kohta TLS-i § 88 lg 1 kohaselt 30 novembril (k.a). Kolm päeva hiljem tuleb teade riigiportaalist, et nimetatud töötajale on avatud haigusleht täpselt samast kuupäevast. Sisuliselt tähendab see siis, et tema vabastamine on õigustühine. Kuidas edasi toimetada?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456