Autor: Robert Kiuru • 27. jaanuar 2023

Google koondab 12 000 töötajat

Sarnaselt teiste tehnoloogiafirmadega kärbib tehnoloogiagigant Google ametikohti ja koondab 6% töötajatest. Veel pandeemia alguses võttis Google töötajaid massiliselt juurde.
Google'i tegevjuht Sundar Pichai konverentsil New Delhis.
Foto: Reuters/Scanpix

Google'i emaettevõte Alphabet kaotab umbes 12 000 töökohta ehk 6% oma töötajatest üle maailma, teatas firma. Seda põhjusel, et Silicon Valley on hiljutiste vallandamiste tagajärjel kaotanud töökohti ja seisab silmitsi raskete väljavaadetega, vahendab Reuters.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456