Autor: Helen Roots • 8. veebruar 2024

Selgus aasta personalitöö valdkonna edendaja

Personalitöö aastakonverentsil kuulutati kuuendat korda välja aasta personalitöö valdkonna edendaja.
Personalitöö valdkonna edendaja nominente õnnitles ja andis üle esikoha diplomi möödunud aasta võitja, Telia personalijuht Ingrid Viinapuu.
Foto: Egle Palm

Nagu Personalitöö aastakonverentsil tavaks saanud, anti täna juba kuuendat korda välja valdkonna edendaja tiitel, millega tänavu tunnustati inimest, kelle panus personalitöösse on olnud tõepoolest hindamatu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456