Autor: Helen Roots • 15. juuni 2023

10 strateegilist värbamisvõtit, mis võidavad sulle parimaid kandidaate

Aasta 2023 on toonud värbamismaastikule hulgaliselt muutusi, sundides ettevõtteid kohandama oma värbamisstrateegiaid ja otsima uusi viise, kuidas talente ligi meelitada. Uute tehnoloogiate ja tööturu arenguga kaasas käies on oluline jälgida ka viimaseid trende ja rakendada innovaatilisi meetodeid, et eristuda konkurentidest ning tõmmata ligi parimaid kandidaate.
Värbamise maagia: naeratav värbaja juhib edukalt talendijahti ja avab uksed edukaks koostööks.
Foto: Pexels

Traditsioonilised meetodid ei suuda enam täielikult rahuldada nõudlust kvalifitseeritud tööjõu järele. Selles artiklis jagame kümmet peamist soovitust, mis võimaldavad värbamisprotsessis suurepäraseid tulemusi saavutada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456