Autor: Helen Roots • 11. märts 2024

Jüri Ratas: võidud kuuluvad alati meeskonnale, kaotused alati juhile

Inimeste juhtimisele keskendunud personalitöö aastakonverentsil jagas riigikogu aseesimees Jüri Ratas kuulajatega oma kogemust sellest, kuidas juhtida meeskonda, mis EI TAHA koos töötada.
Jüri Ratas teab: tulemuste eest vastutab alati juht.
Foto: Brit Maria Tael

Oma ettekannet Personalitöö aastakonverentsil alustab Jüri Ratas tänusõnadega kutse eest ja sõnab, et personalijuhtidele esineda on tema jaoks väga suur au, kuivõrd personalijuht on kõige lähemal juhile. Just personalijuhist sõltub tema sõnul ju suurel määral, milline on organisatsiooni kultuur ja vereringe.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456