Uudised
Ainult tellijale

Iglu personalijuht: esimesed nädalad tagasi kontoris saavad olema magusad

Eriolukord sai selle nädalaga läbi. Tarkvaralahendusi pakkuva ettevõtte Iglu personalijuht Annekatrin Rattiste ütleb, et kui ükskord tagasi kontorisse saab, siis esimesed nädalad saavad kindlasti nii otseselt kui ka kaudselt magusad olema, sest töötajad igatsevad omavahelist suhtlust, spontaanseid arutelusid ja meeskonnaliikmete nägemist.

Annekatrin Rattiste räägib, et kuna ettevõte on tööaja ja -koha suhtes väga paindlik, on kodukontorid Iglus tavapärase töökorralduse osa. „Kodukontori võimalust kasutatakse muidugi erinevalt – on neid, kes töötavad töönädalast enamiku ajast kodukontoris, ja neid, kes eelistavad nautida kontorielu ja töötavad kodus üksnes hädavajadusel. Praeguse eriolukorra ajal oleme peaaegu kõik kodukontorites enda töörütmi leidnud, vaid üksikud inimesed on omal soovil töötamise kohaks valinud kontori.ˮ

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700