Autor: Annekatrin Rattiste • 21. mai 2020

Iglu personalijuht: esimesed nädalad tagasi kontoris saavad olema magusad

Eriolukord sai selle nädalaga läbi. Tarkvaralahendusi pakkuva ettevõtte Iglu personalijuht Annekatrin Rattiste ütleb, et kui ükskord tagasi kontorisse saab, siis esimesed nädalad saavad kindlasti nii otseselt kui ka kaudselt magusad olema, sest töötajad igatsevad omavahelist suhtlust, spontaanseid arutelusid ja meeskonnaliikmete nägemist.

Annekatrin Rattiste räägib, et kuna ettevõte on tööaja ja -koha suhtes väga paindlik, on kodukontorid Iglus tavapärase töökorralduse osa. „Kodukontori võimalust kasutatakse muidugi erinevalt – on neid, kes töötavad töönädalast enamiku ajast kodukontoris, ja neid, kes eelistavad nautida kontorielu ja töötavad kodus üksnes hädavajadusel. Praeguse eriolukorra ajal oleme peaaegu kõik kodukontorites enda töörütmi leidnud, vaid üksikud inimesed on omal soovil töötamise kohaks valinud kontori.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456