Autor: Helen Roots • 13. veebruar 2023

Personaliuudised said 7!

Juba tervelt 7 aastat on personalitöötajail ja ettevõtetes personaliga tegelevail inimestel olnud oma teemaleht – Personaliuudised.ee. Vaata, mis me selle ajaga ära oleme teinud!
Foto: Helen Roots

11. veebruaril täitus Personaliuudised.ee saidil seitse eluaastat. Sünnipäevalaps pakkus sel puhul torti ja tegi ka väikese kokkuvõtte, kuidas saidil läinud on. Lisatud on Personaliuudiste loetuimate lugude edetabel!

Laupäeval sai seitse aastat päevast, mil Äripäevast võis lugeda: personalitöötajatel on nüüd oma virtuaalne kohtumispaik. Täna, 364 nädalat, ligi 300 uudiskirja ja 60 sündmust hiljem on meil suur rõõm tõdeda, et personaliveeb tekkis täpselt sinna, kus varem laiutas  tühi koht.

Personaliuudised on selle aja jooksul saanud väga palju kiitvat tagasisidet nii oma veebi sisu kui ka korraldatud sündmuste kohta. Meil on hulk toetajaid ja koostööpartnereid, kellega koos on olnud puhas rõõm seda vankrit vedada, nende hulgas nt Instar, PARE, Eesti HR Selts, Palgainfo agentuur, Tööinspektsioon, Töötukassa, Tööandjate keskliit, statistikaamet, erinevad töö- ja tööjõuvahendajad, mainekad advokaadibürood ja paljud teised. Oma panuse on mõistagi andnud ka väga-väga paljud personalijuhid, koolitajad psühholoogid jne, kes on pakkunud lugejaile eksklusiivset, väärtuslikku ja praktilist sisu nii artiklite kui ettekannete näol.

Personaliuudised arvudes

* ca 3 300 000 artiklilugemist läbi aegade

* ca 111 000 lugejat kõige populaarsemal lool

* ca 13 000 uudiskirjaga liitunut

* ca 6100 FB-jälgijat

* ca 1500 Premium-sisu tellijat

* ca 25 veebiartiklit nädalas

* ca 20 koolitust koostöös Äripäeva Akadeemiaga

* 17 sündmust aastas

* 4 teabevara

* 2 raadiosaadet 12 x aastas, 35 000 kuulajat igal saatel (koos kordustega)

* 1 ajakiri

Seitse aastat on olnud üsnagi edukad ja Personaliuudised pole enam ammu Äripäeva noorim teemaveeb.

Me korraldame!

Toimunud on üle 30 konverentsi: Personaliuudiste lipulaevad on endiselt Personalitöö aastakonverents, Palga Päev ja Koolituskonverents, ent lisandunud on ka personalitööd ja tehnoloogiat ühendav HRxTech ning kahtlemata meie inspireerivaim kokkusaamiskoht „Inspiratsioonifestival: personalitöötajate suvepäevad”. Kahel viimasel on tänavune alles teine toimumisaasta, ent juba mõnda aega on Personaliuudiste portfelli kuulunud ka psühholoogiakonverentsid Meelerahu ja Coaching ning tänavu ka Supervisiooni aastakonverents.

Loe lisaks
Tänavune aastakonverents jälgis töötaja elukaare kulgu ettevõttes

Enam kui 30 seminari! Tavapärastele märtsi, mai ja novembri tööõiguse seminaridele on lisandunud kaks korda aastas toimuvad ja juhtidele mõeldud juhtimislaborid ning jaanuarikuine tasusüsteemide seminar. Ja loendamatu hulk veebiseminare!

Personaliuudiste tulevaste sündmuste kalender

9. märts 2023 – Supervisioon 2023: sein on ees?

15. märts 2023 – Tööõiguse seminar

20. aprill 2023 – Juhtimislabor: Kuulamise kunst

25. mai 2023 – Heli Raidve tööõiguse seminar

1. juuni 2023 – Coaching 2023. Paus.

8.-9. juuni 2023 – Inspiratsioonifestival: personalitöötajate suvepäevad

14. september 2023– Palga Päev

19. oktoober 2023 – HRxTech

9. november 2023 – Koolituskonverents 2024

Me räägime!

2018. aasta oktoobris said Personaliuudised Äripäeva raadios oma raadiosaate „Töö ja palk”, mis vahendab praktilist ja ettevõtete kogemust nii töötajate leidmiseks, nende hoidmiseks, motiveerimiseks kui palgapoliitika välja kujundamiseks. Saatesarja kuue ja poole hooaja raames on eetrisse läinud juba 54 saadet ning tegemist on ühe Äripäeva Raadio kuulatuima raadiosaatega.

Mõnevõrra hiljem lisandus saade „Õppetund”, mis valmib koostöös Euroopa Täiskasvanuhariduse veebikeskkonnaga EPALE ja SA Kutsekojaga ning kuulub samuti Äripäeva raadio kuulatuimate saadete hulka. Sellelgi saatel on alanud juba kolmas hooaeg ja valminud on 27 saadet.

Personaliuudiste podcastide alla salvestub kuus keskeltläbi 7-8 uut salvestist. Lisaks eelmainitud kahele saatele kajastuvad seal ka saated „Minu karjäär”, „Teabevara tund”, „Lavajutud” jm saated, kus juttu personaliga tegelemisest.

Me näitame!

Lisaks kirjutamisele ja rääkimisele on meie lugejale alles äsja lisandunud võimalus pääseda ligi Personaliuudiste videokogule. Siia on koondunud videokokkuvõtted meie konverentsidelt, seminaridelt ja vebinaridelt. Praeguse seisuga saad seal järele vaadata 13 sündmust, kuid lisandumas on uusi!

Me vahendame!

Personaliuudiste ajakiri Personali Praktik on väga paljude personalijuhtide laual ja see on Eestis ka ainus personali-teemaline ajakiri. Kõiki ajakirja lugusid saavad Premium-sisu tellijad lugeda veebis juba enne ajakirja ilmumist ja ajakirjanumbrid on mugavalt saadaval kõik ühes kohas Personaliuudiste lehel.

Äripäeva teabevarasid kuulub Personaliuudiste juurde neli – personalijuhtimine, töösuhted, töötervishoid ja -ohutus ning tööõigus. Teabevara on isegi kasulikum kui erinevad õpikud või käsiraamatud, kuna peatükid uuenevad regulaarselt ja vananenud infot värskendatakse, kui see aegub. Samuti saavad Personaliuudiste lugejad tutvuda toimetaja valitud peatükkidega teabevarast.

Me koolitame!

Kui jätta kõrvale Koolituskonverents, mis toob kokku Eesti parimad koolitajad ja need, kes ettevõtetes koolitustega tegelevad, pakuvad Personaliuudised koostöös Äripäeva Akadeemiaga erinevad koolitusi ja meistriklasse. Teemadeks näiteks kaugtöö ja hübriidmeeskondade juhtimine, sihtotsing, tulemuslike meeskondade arendamine, mitterahaline motiveerimine ja kaasav juhtimine, töötajate leidmine ja hoidmine tööandja brändingu toel

Säärane huvi annab aimu, et oleme seitsme aastaga suutnud oma eksistentsi õigustada ja pakkuda lugejale midagi, mis on aktuaalne ja oluline, midagi, mille pärast tagasi tulla. Ja selle üle on meil muidugi suur rõõm.

Aitäh Sulle, Personaliuudiste ustav lugeja, Sina oled just see, kelle jaoks me töötame. Seetõttu kutsun Sind ikka ja jälle üles teada andma, mis teemad on need, mis Sind kõige enam kõnetavad, mille kohta tahad rohkem teada, kelle kohta lugeda, missugust valdkonda oleme ehk liiga vähe kajastanud ja mille sootuks tähelepanuta jätnud. Avalda julgelt arvamust ja aita meil kujundada oma veebikodu just selliseks, et Sul oleks alati hea ja põnev siia tagasi tulla.

Vaata meid üle!

Personaliuudiste viimaste aastate loetuimad lood

1. Tööandja vastutus töötaja tööstressi vältimisel

2. Töötajal on õigus saada tasustatud vaba aega

3. X, Y ja Z dilemma – kuidas erinevaid generatsioone juhtida?

4. 6 tüüpi tööotsijad, kelle töölevõtmist peaks mitu korda kaaluma

5. Kas töölepingu võib üles öelda ka haiguslehe ajal?

6. Personalitöötajate palgaraport: muutused brutotöötasus panevad kukalt kratsima

7. Kuidas muuta arenguvestlus väärtuslikuks ressursiks?

8. Kuidas kirjutada korrektset automaatvastust?

9. Heli Raidve hoiatab seoses puhkuste aegumisega: parem jäta märk maha!

10. Kui tööleping lõpeb tüliga

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456